Solvay onderhoudt al jaren nauwe banden met individuele beleggers, door deelname aan conferenties en door regelmatig informatie te verstrekken over de Groep in de vorm van persberichten, het jaarverslag, enz..

In 2016 heeft de Groep opnieuw actief ontmoetingen georganiseerd met individuele beleggers. In maart 2016 nam Solvay deel aan een in Antwerpen georganiseerde Investors’ Day van de VFB (Vlaamse Federatie van Beleggingsclubs en Beleggers), die elk jaar meer dan 1500 bezoekers trekt. Het hoofd Investor Relations van Solvay gaf tijdens dit evenement een presentatie over de Groep voor 400 individuele beleggers.

Bovendien lanceerde de Groep een campagne met berichten over financiële en bedrijfsresultaten op financiële websites in België en Frankrijk.

Sinds 2014 publiceert Solvay een driemaandelijkse nieuwsbrief, ‘Solvay in Actie’, die beschikbaar is in het Nederlands, Frans en Engels. Hierin staan naast belangrijke financiële berichten ook artikelen, video’s en beeldmateriaal die de ontwikkeling van de Groep illustreren aan de hand van de belangrijkste strategische hefbomen. Solvay in Actie is voornamelijk bestemd voor de Beleggersclub van Solvay, maar is voor iedereen beschikbaar op www.solvay.com onder ‘Investors’. Sinds de start van Solvay in Actie in september 2014 zijn al 1600 personen lid van de Beleggersclub.