Er worden regelmatig roadshows en ontmoetingen met de bedrijfstop van de Groep georganiseerd voor internationale financiële professionals zoals analisten, portefeuillebeheerders en de pers. Solvay onderhoudt ook een actieve dialoog omtrent haar duurzaamheidsbeleid en heeft de interactie met beleggers die Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen belangrijk vinden verder opgevoerd.

In 2016 werden ongeveer 510 contacten gelegd in Europa (België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Polen, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland) en op andere continenten (VS, Canada, Hongkong, Japan, Singapore en de Verenigde Arabische Emiraten).

Elk kwartaal vinden er telefoonconferenties met de bedrijfsleiding plaats, waarin nader wordt ingegaan op de resultaten van de Groep.

Bovendien organiseerde Solvay in september 2016 een Capital Markets Day in Londen, waarbij de strategische richting van de Groep voor met name de onderdelen Advanced Materials en Advanced Formulations werd gepresenteerd. Bij dit evenement, dat live werd uitgezonden via het internet, waren 90 analisten en fondsbeheerders aanwezig.