#TransformationForGrowth

Geïntegreerd jaarverslag 2017

Belanghebbenden aan het woord

Medewerkers
Dankzij het Solvay Cares-beleid kreeg ik 14 weken 100% betaald zwangerschapsverlof. Dat is ongekend in de VS!
Keri Williams
Lees meer
Lokale gemeenschappen
Solvay-medewerkers delen veel kennis met ons, waardoor wij die kennis dan weer kunnen overdragen op onze studenten en ons er in kunnen verdiepen.
Helena Onaga
Lees meer
Leveranciers
Door samen te werken kunnen we verpakkingsoplossingen ontwikkelen waardoor Solvay nog waardevoller wordt voor haar klanten.
Pete Watson
Lees meer
Investeerders
Bij Solvay realiseer je je pas dat innovatie overal is! Als ik maar één innovatie zou mogen kiezen, dan is dat de oplossing die Composite Materials heeft ontwikkeld voor de automobielsector, vooral op het gebied van lichtgewicht materialen. Hoewel deze materialen nu nog alleen gebruikt worden in raceauto’s, staan zij wel aan de basis van een nieuwe trend.
Marco Miserez
Lees meer
Planeet
Private bedrijven zoals Solvay kunnen bij de implementatie van duurzaamheids­doelstellingen als katalysator optreden voor veranderingen en daardoor zorgen voor een betere toekomst voor onze planeet.
Caroline Petit
Lees meer
Klanten
Het is uitdagend om in onze markten op een onderscheidende manier waarde te leveren. Wij zijn ervan overtuigd dat duurzaamheid en respect voor het milieu de grootste toegevoegde waarde hebben voor de onderneming.
Fabrizio Marini
Lees meer

Kerncijfers 2017

Onderliggende EBITDA

0 2230

in € miljoen

Intensiteit van de uitstoot van broeikasgassen

0 5.53

Kg CO2 eq. per € EBITDA

Duurzame bedrijfsoplossingen

0 49

% van netto-omzet

Boodschap van de voorzitters

Onze prioriteit vandaag is groeien. We moeten onze capaciteit versterken om te innoveren en onze klanten nog efficiënter te dienen, en zo een sterke, stabiele groei te creëren.

Lees meer

Ons model voor duurzame waardecreatie

We ontwikkelen een flexibele, klantgerichte organisatie en een sterk bedrijfsmodel om op een duurzame manier waarde te creëren voor onze belanghebbenden. Onze aanpak is om het gebruik van grondstoffen te optimaliseren om zo financiële, milieugerelateerde, sociale en economische waarde te creëren.

Lees meer

Hoogtepunten van het jaar

Lees meer

Diensten

Belangrijke punten

Diensten

Vergelijking van kerncijfers

Lees meer

Download center

Lees meer

Woordenlijst

Lees meer