We hebben een bindende overeenkomst gesloten inzake de verkoop van onze polyamide-activiteiten, een belangrijke stap in de ontwikkeling van Solvay tot een multi-gespecialiseerde onderneming.

Lees meer
Desinvestering polyamide-activiteiten

In lijn met onze traditie van sociale bescherming hebben we in 2017 een dapper initiatief genomen: een minimumniveau aan arbeidsvoorwaarden voor alle medewerkers, waar ...

Lees meer
Introductie van Solvay Cares

Onze nieuwe SolvaLite™-composieten drogen veel sneller dan de traditionele composieten en zijn tot wel 40% lichter dan metaal. Hierdoor worden voertuigen lichter en energiezuiniger.

Lees meer
Nieuwe SolvaLite™-composieten

Professor Susumu Kitagawa won De derde Solvay-prijs voor zijn onderzoek naar moleculaire architectuur: klimaatveranderingen tegengaan met een materiaal waarin gas kan worden ...

Lees meer
Chemie voor de Toekomst Solvay-prijs 2017

Wij zijn de 9e Global Partner van de Ellen MacArthur Foundation, waardoor de Groep een betere bijdrage kan leveren aan de transitie naar een circulaire economie in de chemiesector.

Lees meer
Samenwerking met de Ellen MacArthur Foundation

We openden een Solef® PVDF-fabriek in China om tegemoet te komen aan de vraag naar dit thermoplastisch polymeer, een veelgebruikt materiaal voor de Li-ionbatterijen in elektrische auto’s.

Lees meer
Een nieuwe Solef® PVDF-site in China

Solvay stapte in de medische apparatuur en breidt zijn Solvay stapte in de medische apparatuur en breidt zijn toonaangevende portefeuille aan hoogwaardige polymeren uit met Solvay Dental 360TM ...

Lees meer
Solvay Dental 360™

Deze productfamilie zorgt voor een betere opname van meststoffen door planten en vermindert zo het gebruik ervan, waardoor de gewasopbrengst toeneemt.

Lees meer
Groene oplosmiddelen van AgRho® N-Protect

We hebben een baanbrekend myH202-concept op de markt gebracht: kleine, veilige en robuuste productie-units voor waterstofperoxide, geschikt voor installatie op vestigingen van klanten.

Lees meer
My H2O2 komt op de markt

We hebben een batterijtechnologie overgenomen waarmee we onze mogelijkheden op het gebied van hoogspanningsoplossingen voor Li-ionbatterijen ...

Lees meer
Overname van Energain™