Belanghebbenden aan het woord

Klanten

Het is uitdagend om in onze markten op een onderscheidende manier waarde te leveren. Wij zijn ervan overtuigd dat duurzaamheid en respect voor het milieu de grootste toegevoegde waarde hebben voor de onderneming.

Fabrizio Marini

Fabrizio Marini

  • Purchasing Manager, Renner Sayerlack

Renner Sayerlack, een Braziliaanse multinational, is de leider op de Latijns-Amerikaanse markt voor verven en vernissen voor hout. Het bedrijf is een van de belangrijkste klanten van Solvay en vertrouwt op onze innovatieve oplossingen die een duurzame bron hebben met een geringe invloed op het milieu.

Fabrizio Marini

Zoals alle bedrijven die als maatstaf dienen voor hun markt, past Solvay de beste en meest innovatieve methodes toe. We weten dat we uitstekende dienstverlening, een strikte kwaliteitscontrole en concurrerende prijzen kunnen verwachten.

Communicatie is een belangrijk aspect in onze relatie met Solvay. Er is veel vertrouwen en openheid tussen de teams van beide bedrijven, zowel bij in- en verkoop als tussen het laboratorium- en technische personeel en tot aan het niveau van het topmanagement.

Wat Sayerlack en Solvay gemeen hebben is dat we beiden altijd prioriteit geven aan duurzame ontwikkeling met de ontwikkeling van duurzame technologieën en veiliger, milieuvriendelijker systemen, waarbij we het welzijn van het personeel niet uit het oog verliezen. Dit is van belang omdat we ervan overtuigd zijn dat duurzaamheid en respect voor het milieu de grootste toegevoegde waarde hebben voor de onderneming.

We hebben vooral waardering voor het feit dat Solvay echt begrijpt wat we willen overbrengen en dit weet om te zetten naar oplossingen die voldoen aan onze behoeften. Dit vormt de basis voor het vertrouwen tussen ons.

Nieuwe technologieën en de hoeveelheid beschikbare informatie versnellen de dynamiek in de zakenwereld. In onze relatie en productontwikkelingen met Solvay moet deze snelheid worden gehandhaafd en voortdurend worden verbeterd.

Risto Vartia

  • Category Manager, Pulping Chemicals, UPM

UPM is een toonaangevend Fins biologisch houtverwerkingsbedrijf dat sterk gericht is op duurzaamheid. Solvay en UPM werken al meer dan 40 jaar samen vanwege de levering van H2O2 voor het bleken van houtpulp.

Risto Vartia

Solvay heeft een goede staat van dienst in onze sector en we hebben een jarenlange zakenrelatie. Daardoor begrijpt Solvay ons bedrijf en weet het heel goed wat onze behoeften zijn. Daarnaast is het een betrouwbare leverancier van een van onze belangrijkste grondstoffen.

We werken ook samen aan ontwikkelingsprojecten, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid, veiligheid, kosten en nieuwe producten. Het doel is om voor beide ondernemingen waarde te creëren.

We hopen dat Solvay die gewaagde innovatieprojecten op de agenda houdt - als we stoppen met ontdekken, dan stoppen we met ontwikkelen.

We zijn bij alles wat we doen steeds op zoek naar verbetering en dat verwachten we ook van onze zakenpartners: samen goede vooruitgang boeken vraagt om een open geest en om goede samenwerking met elke partij in de bevoorradingsketen.